Salata cu limba fiarta

de anisoara in Salate, 29 Dec 2009 | 9993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • limba fearta - 200 gr
  • ciuperci marinate - 150 gr
  • ardei sau gogosari marinati - 150 gr
  • praj sau ceapa verde - 60 gr
  • otet,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu limba fiarta:

Se taie toate ingredientele in forma de betisoare . Se adauga uleiul si , daca e necesar, putin  otet dupa gust , se amesteca bine si se lasa sa se marineze toate ingredientele intre ele.  

Este mai gustoasa salata  dupa vre-o 2-3 ore , sau a doua zi , cind se marineaza si limba de vita fearta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu limba fiarta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

rivka 1

01.01.2010, 22:25

ooo cred ca e o delicatesa ....

cand eram mici ne facea acasa des tocanita din limba , era una dintre mancarurile mele preferate...

Teo 1

02.01.2010, 16:37

Anisoara ,jos palaria cu asa salata!

anisoara 1

03.01.2010, 09:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu iaurt si maioneza